Followers

Sunday, August 22, 2010

Teh Tarik Kurang Manis

Drama ni last nite, pun interesting gaks.
Pelakon utama: Zulhuzaimy
Then Ary Malik (yg ni rasa cam boring skit, kalau le dia amik orang yg lagi cute ke macam Ainul Aishah ke)
Then Fasha Sandha.

Drama ni yeah selalu gak terjadi dalam kehidupan kita,
rasa boring dengan marriage, ngan partner coz every day benda yg sama,
so bila dengan orang lain rasa macam ada warna warni sikit hidup,
terus tersangkut.
Ni yang antara point buat rumahtangga berisiko aje sebenarnya...hehee...

Zul sejak tengok Kau Laksana Bulan cam terminat skit kat dia.

Heheheh..........

Yeah yeah malam ni ada Kau Laksana Bulan.

3 comments:

adam leo said...

tau x soundtrack utk cte ni..yg time iklan 2?

kukumalu said...

Alamak, dah lama dah drama ni dah xingat dah camne rupa lagu dia.

kukumalu said...

Sorry, i didnt know ada ulangan mlm ni, if u actually asking about lagu dlm iklan utk bgto mlm ni ada ulangan tu lagu jerrypah by aizat.