Followers

Sunday, January 8, 2012

Tiada Duka Yang Abadi

ost drama kashaf imani....a very nice song by opick....tiada duka yang abadi..yeah..hopefully.....



Sunday, January 1, 2012

Untuk Mencintaimu - Seventeen

OST Biar Mimpi Sampai ke Bintang ni actually......



apa yang harus aku lakukan

untuk membuat kau mencintaiku
segala upaya tlah kulakukan untukmu

apa yang harus aku temukan
untuk membuat kau menyayangiku
inilah aku yang memilih kau untukku

reff:
karna aku mencintaimu
dan hatiku hanya untukmu
tak akan menyerah
dan takkan berhenti mencintaimu

ku berjuang dalam hidupku
untuk selalu memilikimu
seumur hidupku, setulus hatiku
hanya untukmu

repeat reff

seumur hidupku, setulus hatiku

ooohhhh

Welcoming 2012.......

Emm macam2 le gak berlaku in year 2011....the current problem that is still ongoing...and the unforgettable incident that happened after raya 2011...memang tak sangka akan experience such problem....
anyway somehow....dah berjaya tempuh le 2011....can say berjaya ke?  ye lah terpaksa tempuh le kan.

So deep in my heart I really hope that 2012....will be my better year....better lah semuanya, myself will be better, my life will be better....
I know cakap senang.....tp nak menrealisasikan tu tak mudah...memerlukan kekuatan diri untuk lawan diri sendiri dan juga lawan obstacles yg dok sedia ada in my life ni....
emm....what else to say...just try my best then....good luck to myself.

so pada sesiapa yg membaca post ni, good luck to you too and hopefully 2012 will be a better year to yourself too.